Menü

Vágyak és lehetőségek találkozási pontja Debrecen szívében!Az esküvőszervezés legkritikusabb pontja a helyszínválasztás, itt történik minden, azon a bizonyos nagy napon, ide fűződnek majd az emlékek is. 

A helyszínválasztásnál érdemes figyelembe venni a következőket:

Megközelíthetőség- Könnyű úti cél
Egy kis létszámú esküvőnél is fejtörést okoz megszervezni az utazást, hiszen a világ bármelyik részéről érkezhetnek vendégek. Nagytemplomtól, illetve a házasságkötő teremtől mindössze ötven méterre, a Nagyállomástól pedig négy villamosmegállóra vagy negyedóra sétára van, így kényelmesen megközelíthető. 

  Szálláslehetőség 
A rendezvényterem a Centrum Hotelben található, a vidékről érkező vendégek szállása egyszerűen, helyben megoldható. 

 A legszebb ceremónia
Tartsd a templomi esküvőt Debrecen legnagyobb templomában, a Református Nagy Templomban. Tudta, hogy ez Debrecen egyik legszebb és legjelentősebb egyházi nevezetessége?

 Külön terem biztosítása a vendégvárásra. 
Vegyék igénybe Főnix termünket és tartsák itt a szertartás előtti állófogadást.

√ Külön terem biztosítása a szertartásra. 
Vegyék igénybe hivatalosan bejegyzett házasságkötő termünket a Civis termet és legyen személyre szóló a polgári szertartásuk.

√ Rendezvényterem férőhelye is fontos szempont a helyszínválasztásnál.
Rendezvénytermünk legalább 150 fő befogadására alkalmas. 

√ Technika és Személyzet. 
Rendezvényteremünk tartalmazza a világítástechnikát, klímát, beépített projektort vászonnal, táncteret, bárpultot, saját konyhát a legkorszerűbb felszerelésekkel és több éves tapasztalattal rendelkező profi személyzettel. A helyben, kiváló alapanyagokból, frissen készült ételek teszik igazán teljessé a nálunk tartott lakodalmakat. 

√ Minimális dekor! 
A frissen felújított terem elegáns kialakításának köszönhetően minimális esküvői dekorációra van szükség (de akár el is hagyható), így időt és pénzt is megtakaríthat a pár, ha ide szervezi a lakodalmat.

√ Elérhető árak. 
A Centrum Rendezvényterem esküvői ajánlatában mindenki megtalálja az igényeihez illő esküvői ajánlatokat. 

√ Fotózás/életed képe! 
Az esküvői fotózás az egyik legfontosabb része a Nagy Napnak. Az itt készült képek segítenek majd visszaemlékezni még évtizedekkel később is életetek első közös pillanataira. Debrecen belvárosa hemzseg a tökéletes fotózási helyszínektől, de izgalmas lehet egy-egy hangulatos, nyüzsgő életkép is! 

A Centrum Rendezvényterem eleganciájával és meghittségével igazán méltó helyszín a nagy napra. Jöjjön el, és nézze meg saját szemével a rendezvénytermet vagy főoldalunkra visszatérve tekintsék meg 3D-ben. 


Bízzanak szakértelmünkben, a részletek megbeszélése végett vegyék fel esküvőszervezőnkkel a kapcsolatot.

Vígh-Szöllősy Zsanett
06202970071

centrumrendezvenyterem@gmail.com


Tekintsék meg aktuális esküvői ajánlatunkat és Bízzák ránk életünk egyik legszebb napjának szervezését!

↓AJÁNLÓ LETÖLTÉSE ITT↓

- 2019-es esküvői ajánló -

- 2020-as esküvői ajánló -