Menü


Egyszerű megközelíthetőség a praktikusság jegyében!


Az ideális rendezvényterem elegáns, könnyen megközelíthető, praktikus berendezésű, rendelkezik minden szükséges technikai feltétellel, a vendégek kényelmesen elférnek illetve megfelelő ár-érték aránnyal rendelkezik. A Centrum Rendezvényterem elhelyezkedése ideális, mivel a belváros szívében található illetve a Centrum Hotel felett helyezkedik el így többnapos konferencia esetén a részt vevők szállása is egyszerűen megoldható. A Rendezvényterem szakácsai és felszolgáló személyzete rendelkezésre áll a vendégek számára igény szerint biztosítandó meleg ételek, hidegtálak és italok elkészítésében, illetve tálalásában.


Rendezvénye sikere a helyszínen is múlik!

Egy céges rendezvénynek és konferenciának illetve egy új termék vagy szolgáltatás bemutatójának rendkívül nagy szerepe van a partnerekkel való gyümölcsöző kapcsolat kialakításában és fenntartásában. Hiszen az üzletek nem elsősorban vagy kizárólag a számok alapján köttetnek; sokkal fontosabb a leendő partner iránti szimpátia és bizalom. Ha ez nem így lenne, nem golfozás vagy teniszezés közben, illetve egy ebéd vagy vacsora mellett ráznának kezet leggyakrabban az újdonsült üzleti partnerek. Az akár 160 fő befogadására alkalmas Centrum Rendezvényterem ideális helyszínt biztosít céges sikereinek elérésében garantált a vendégek pozitív visszajelzése.

 

Teljes technikai felszereltség

A rendezvényterem teljesen felszerelt: minden technikai berendezés megtalálható benne, amelyre a céges rendezvényen vagy konferencián szükség lesz: vetítővászon, wi-fis projektor, illetve a hangosítás is könnyen megoldható; a terem legtávolabbi részén ülők is mindent tökéletesen fognak hallani. Továbbá 2 külön termünk a Főnix és a Civis terem is rendelkezésre áll, akár egy időben tartandó rendezvényekre vagy állófogadásokra is.

Ha szeretne mindent megtenni azért, hogy a részt vevők jó emlékekkel távozzanak a szakmai rendezvényről, és sikerüljön felkeltenie az érdeklődésüket a téma iránt, gondoskodjon a kényelmükről és az exkluzív környezetről!Terem

Színházi elrendezés

(fő)

Állófogadás esetén

(fő)

Iskolapados elrendezés

(fő)

Rendezvényterem

200

250

120


 Igénybe vehető technikai felszerelések:

EPSONFull HD 3D projektor 1 db.
299*168cm motoros vetítővászon 2 db
ST-2250BC100V-os keverőerősítő, 250W, MP3 lejátszóval, tunerrel
Yamaha  16 csatornás zenekari-stúdió keverő
QSCK10 aktív 1000W  hangfal állvánnyal 2 db.
QSCKSub aktív 1000W szub hangfal 1 db.
Kézi vezeték nélküli mikrofon 2 db.
Csiptetős vezeték nélküli mikrofon 2 db.
Indukciósakadálymentesítés hallókészülékkel élők számára
 

A Centrum Rendezvényterem eleganciájával és meghittségével igazán méltó helyszín rendezvényének. Jöjjön el, és nézze meg saját szemével a rendezvénytermet vagy főoldalunkra visszatérve tekintsék meg 3D-ben.


Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Vígh-Szöllősy Zsanett
06202970071

centrumrendezvenyterem@gmail.com